календарне планування з укр мови для розумово відсталих дітей

календарне планування з укр мови для розумово відсталих дітей

Календарне планування складено відповідно до Програм Міністерства освіти і науки України, рекомендованих для спеціальних загальноосвітніх шкіл для дітей з особливими освітніми потребами з українською мовою навчання. Кількість годин на вивчення розділів і тем є орієнтовною, оскільки за вчителем зберігається право на її корегування з урахуванням специфіки конкретного класу. Автор: Рудник Галина Богданівна. Заклад: Стрийська ЗШ І ст. № 11, Львівська обл., вчитель – дефектолог. Тема: Календарне планування для 3 класу для дітей з особливими освітніми потребами на 2017 – 2018 навч. рр. Спрямування:

Календарні плани, програми. Календарний план .ЗПР. Підгот.клас. І семестр. Календарний план. ЗПР. Підгот.клас.ІІ семестр.  Нова навчальна програма для дітей з ЗПР. Підг. — 4 класи.  Календарний план 4 клас І семестр (ЗПР) Англійська мова. Календарний план 4 клас І семестр (ЗПР) Інформатика. Календарний план 4 клас І семестр (ЗПР) Корекція розвитку.

Укр Eng. For The Visually Impaired Version. Новини.  Програми з корекційно-розвиткової роботи «Острівець здоров’я» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з інтелектуальними порушеннями (автори: Ковтун А.В., Кунникова О.О., Стригунова О.М., Бобренко І.В.). Програма з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізкультура» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з інтелектуальними порушеннями (Бобренко І.В.). Програма з корекційно-розвиткової роботи «Цікавий світ Монтессорі» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з інтелектуальними порушеннями (авто

"Про планування діяльності та ведення документації соціальних педагогів, соціальних педагогів по роботі з дітьми-інвалідами системи Міністерства освіти і науки України" (наказ Міністерства освіти і науки від 28.12.2006 № 864).  класів; - для розумово відсталих учнів -з російської мови з навчанням мовами національних меншин, для 5 - 10 класів ; - для розумово відсталих дітей "Виховна робота"для 5 - 10 класів.  корекції з російською мовою навчання: УКРАЇНСЬКА МОВА, початкові класи (формат

Перейдите на страницу пользователя, чтобы посмотреть публикации или отправить сообщение.О себе: Група для вчителів, що працюють у системі інклюзивної освіти. Тут можна ділистися досвідом, корисними матеріалами, підказками, що стануть у нагоді вчителям, асистентам вчителів, тьюторам

Для дітей з розумовою відсталістю. Корекційно-розвивальні програми для учнів підготовчого, 1-4 класів з порушеннями розумового розвитку завантажити Кiлькiсть переглядiв: 12991. Коментарi. Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка. Версія для друку. < > Дата останньої зміни 12 Вересня 2018.

Для розумово відсталих дітей. із помірною, тяжкою, глибокою розумовою відсталістю підготовчі - образотворче митецтво, для підготовчих, 1-4 класів.doc. Download. Географія 6-9 класи.doc. Download. для дітей із помірною, тяжкою, глибокою розумовою відсталістю - математикв для підготовчих, 1-4 класів.doc.  для розумово відсталих учнів - Я і Україна, природознавство, географія, основи здоров'я, образотворче мистецтво, для 5-10 класів.doc. Download. для розумово відсталих учнів -з російської мови з навчанням мовами національних меншин, для 5 - 10 класів.doc. Download. для спеціальних глухих дітей. Фронтальні заняття у слуховому кабінеті з розвитку слухо-зоро-вібраційного сприймання.doc. Download.

Для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Навчальні програми 2014 року. Для дітей з затримкою психічного розвитку. Навчальні програми 2014 року. Для дітей з вадами слуху. Навчальні програми 2014 року. Пакет документів.  Іноземна мова. Календарно-тематичний план. Пояснювальна записка.

Зазначена група дітей, на відміну від розумово відсталих, більше співвідносить емоційні вияви з ситуацією взаємодії, що дозволяє цим дітям краще регулювати свою поведінку. Визначаючи більш-менш успішно за зовнішнім виглядом емоції інших людей, діти із затримкою психічного розвитку часто не можуть охарактеризувати та визначити власний емоційний стан в тій чи іншій соціально-комунікативній ситуації.  Програма з «Розвитку мовлення» структурована за модулями, в яких розкривається зміст корекційно-розвиткової роботи з опанування лінгвопсихологічних передумов мовленнєвої діяльності та спілкування, специфіка засвоєння усного та

Зазначена група дітей, на відміну від розумово відсталих, більше співвідносить емоційні вияви з ситуацією взаємодії, що дозволяє цим дітям краще регулювати свою поведінку. Визначаючи більш-менш успішно за зовнішнім виглядом емоції інших людей, діти із затримкою психічного розвитку часто не можуть охарактеризувати та визначити власний емоційний стан в тій чи іншій соціально-комунікативній ситуації.  Програма з «Розвитку мовлення» структурована за модулями, в яких розкривається зміст корекційно-розвиткової роботи з опанування лінгвопсихологічних передумов мовленнєвої діяльності та спілкування, специфіка засвоєння усного та

Для розумово відсталих дітей: інформатика, математика, образтворче мистецтво,основи здоров'я, географія, історія, природознавство, фізика, трудове навчання, українська література, українська мова, фізкультура переглянути.  Збірки навчальних програм 2014 року: Для розумово відсталих дітей переглянути. Підготовчий, 1-4 класи: Українська мова (Висоцька А.М.); Природознавство (Трикоз С.В., Блеч Г.О.); Я у світі (3, 4 класи, Трикоз С.В., Блеч Г.О.); Основи здоров'я (Гладченко І.В.); Соціально-побутове орієнтування (Ярмола Н.А.); Трудове навчання (Чеботарьова О.В.); Образотворче мистецтво (Дмітрієва І.В.); Музичне мистецтво (Квітка Н.О., Левченко-Бутуханова Л.Й.); Фізична культура (Бобренко.

Календарний план для підготовчого класу ЗПР ( за новою програмою 2014). 2 семестр. Закачати. Закачати. Програми gля дітей із ЗПР (за новою програмою). Календарний план для 2 класу ЗПР ( за новою програмою 2014). 1, 2 семестр. Закачати. Календарний план для 3 класу ЗПР ( за новою програмою 2014). 1 семестр. Закачати.

Для навчання дітей з обмеженими Можливостями Здоров'Я в умовах спеціальних навчальних закладів (спеціальних класів у знз), Інклюзивного навчання та навчання за індивідуальною формою у знз.  Виховна робота.Програма для 5-10-х класів ЗНЗ для розумово відсталих дітей (укл.Висоцька А.М.) Програми для навчання дітей із затримкою психічного розвитку (для шкіл інтенсивної педагогічної корекції).  програми для 2-4 класів (українська мова, укр.читання, математика, російська мова, російське читання, іноземна мова (англ.), Я і Україна, образотворче мистецтво, музика, трудове навчання, фізична культура, основи здоров'я). програма з фізичної культури 1-9-й кл.

Українська мова 1кл.Гавриш. Буквар. Майже календарне планування+ метод реком. Методичні рекомендації по організації роботи. Математика 2 кл. для допоміжної школи.  ПРОГРАМИ для 2–4 класів загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей Частина 2. Мистецтво спілкування. Моральний кодекс молодшого школяра.  Організація індивідуального навчання учнів з особливими освітніми потребами (методичні рекомендації та орієнтоване планування по проблемі організації індивідуального навчання учнів з особливими освітніми потребами) . – Полтава: ПОІППО, 2007. – 128 с.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до програм ЗНЗ для розумово відсталих учнів Завантажити Методичні рекомендації та орієнтоване планування за програмами допоміжних шкіл Завантажити. ПРОГРАМИ для розумово відсталих дітей. для 2-4 класів ЗНЗ (титулка): Математика для дітей з більшими пізнавальними можливостями. Математика для дітей з меншими пізнавальними можливостями. Українська мова. Читання. Фізична культура.

bibigon vid 5 part 2 forum відсталих планування 4 розумово для дітей класу календарне как войти в сервисное меню магнитолы пионер карозерия avic hrz99. Искать. Юзеры.  Для навчання дітей з обмеженими можливостями здоров я в умовах спеціальних навчальних закладів спеціальних класів у знз легка розумова відісталість f70 старша школа 510 кл. У першому класі, коли діти не знають усіх букв алфавіту, запис здійснюється у вигляді арифметичного виразу без найменування, розміщеного посередині рядка. Кількість годин на вивчення розділів і тем є орієнтовною, оскільки за вчителем зберігається право на її корегування з урахуванням специфіки конкретного класу.

Календарне планування Календарне планування музика Програма Музичне мистецтво Календарне планування образотворче мистецтво Календарне планування основи здоров'я Календарне планування природознавство Календарне планування ритміка Календарне планування соціально-побутове орієнтування Календарне планування трудове навчання Календарне планування українська мова Календарне планування Я у світі.  Якщо дитина навчається за спеціальною програмою для розумово відсталих дітей у загальноосвітньому навчальному закладі (за індивідуальною формою чи в класі з інклюзивним навчанням), навчання її завершується після закінчення 9 класу.

Коментарі