наказ про демобілізацію 5 хвиля

наказ про демобілізацію 5 хвиля

Демобилизация военных, отслуживших положенный срок, начнется с 15 мая и продлится несколько недель. Об этом сообщила пресс-служба Генерального штаба Вооруженных Сил Украины. - Сообщаем, что ротация подразделений вовлеченных в АТО, проходит по решению руководства АТО, которое принимается исходя из обстановки в зоне боевых действий. Демобилизация отслуживших положенный срок, будет проведена согласно плану с 15 мая в течение нескольких недель, - отметили в ведомстве. При этом в Генштабе подчеркнули, что сроки проведения демобилизации, ротации и особенности

Президент України Петро Порошенко готовий підписати указ про демобілізацію військовослужбовців, які були призвані в рамках 5-ї хвилі часткової мобілізації. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник  Фото: Олександр Мотузяник. На початку наступного тижня Міноборони внесе відповідний проект указу. Президент України Петро Порошенко готовий підписати указ про демобілізацію військовослужбовців, які були призвані в рамках 5-ї хвилі часткової мобілізації. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

Цитата: В том то и дело что нет.прошлые волны дембеля обьявляли,а тут тихо.Порошенко сказал что сделают все что бы не было седьмой волны,,,это как?контрактников не хватает,а пятую волну задержуют Что я могу сказатьмой был в прошлой волне, то задержали с момента приказа о дембеле почти еще на пол года

Президент Украины Петр Порошенко подписал Указ о демобилизации 5-й волны. Об этом на своей странице в Facebook написал советник президента Юрий Бирюков. "Вопрос ведь не о том, что был подписан Указ о демобилизации 5-й волны. Он так и сяк был бы сегодня подписан. Вопрос в том, где он был подписан", - написал он.

Президент України Петро Порошенко готовий підписати указ про демобілізацію військовослужбовців, що були призвані в ході проведення 5-ої хвилі мобілізації. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента з питань антитерористичної операції Олександр Мотузяник, передає depo.ua. За його словами, нещодавно відбулася розмова Президента з міністром оборони Степаном Полтораком.  Вчора другий речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що сьомої хвилі мобілізації може й не бути через достатню кількість бажаючих служити за контрактом. «І це сприяє тому, що сьомої хвилі мобілізації може й не бути», – сказав Лисенко в ефірі програми «Ваша Свобода».

«Підписав указ про демобілізацію військовослужбовців п'ятої хвилі. А тих, хто бажає і далі захищати Україну, — запросив продовжити службу за контрактом», — написав Порошенко у Facebook. Раніше Порошенко анонсував, що демобілізація військових 5 хвилі відбудеться в липні. Більше про: демобілізація. мобілізація. Петро Порошенко. Поділитись: Останні новини.

Родичі мобілізованих 5 хвилі вимагають від президента підписати Указ про демобілізацію. Мітинг на Банковій, хто з ними. підтримайте інформацію та відео https://ok.ru/profile/557173822817.

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко повідомив про терміни демобілізації військових 5-ї хвилі. Війна на Донбасі, Збройні сили України, Новини політики, АТО, Мобілізація - 24 Канал.  За словами Муженка, військових 5-ї хвилі мобілізації звільнять у запас до кінця липня 2016 року, а в серпні-вересні планується звільнення шостої хвилі мобілізованих військовослужбовців. Генеральним штабом розроблено проект указу президента України про звільнення військовослужбовців п'ятої черги мобілізації в період червень-липень, причому більшість особового складу буде звільнено у липні місяці. Плануємо до кінця липня завершити звільнення військовослужбовців п'ятої черги, — зазначив Муженко.

Порошенко готовий підписати указ про демобілізацію 5 хвилі - Мотузяник. 577. 5 канал. Следующее. 16.06.16 – 471:30. Бойовики цинічно обстрілюють КПП у зоні #АТО. Популярные. 28 дней – 11 75220:13. Нова заява Кучми про формулу "Штайнмаєра" | Сергій Квіт | ІнфоДень - 25.10.2019. 5 дней – 9 7867:05. Справа на 7,5 млрд: чому суд списав Коломойському борг перед "ПриватБанком" та як реагуватиме МВФ.

Коментарі